Home
  Class Schedule  

Bell Schedule

2016-2017

 

6th Grade

7:35 – 7:45                          Restroom Break                       10 minutes

7:45 – 8:25                     PRIDE  1st Period                     40 minutes

8:27 – 9:28                     2nd Period                                 61 minutes

9:28 – 9:38                          Restroom Break                       10 minutes

9:40 – 10:41                   3rd Period                                 61 minutes

10:44 – 11:39                 4th Period Connection               55 minutes

11:42 – 12:37                 5th Period Connection               55 minutes

12:40 – 2:16                   6th Period                                 61 minutes

     12:40 – 1:15                   Lunch with 6th Period Class        25 minutes lunch/10 minutes travel/bathroom

2:18 – 2:28                          Break/Restroom Break             10 minutes

2:29 – 3:30                     7th Period                                 61 minutes

 

7th Grade

7:35 – 7:45                        Restroom Break                                    10 minutes

7:45 – 8:25                     PRIDE  1st Period                     40 minutes

8:29 – 9:24                     2ndPeriod Connection               55 minutes

9:28 – 10:23                   3rd Period Connection               55 minutes

10:27 – 11:28                 4th Period                                 61 minutes

11:32 – 1:10                   5th Period                                 61 minutes

     11:32 – 12:09                             Lunch with 5th Period Class         25 minutes lunch/10 minutes travel/bathroom

1:14 – 2:15                     6th Period                                 61 minutes

2:17 – 2:27                          Break/Restroom                      10 minutes

2:29 – 3:30                     7th Period                                 61 minutes

 

8th Grade

7:35 – 7:45                          Restroom Break                       10 minutes

7:45 – 8:25                     PRIDE  1st Period                     40 minutes

8:29 – 9:28                     2nd Period                                 61 minutes

9:32 – 10:33                   3rd Period                                 61 minutes

10:37 – 12:27                 4th Period                                 61 minutes

     10:37 -- 11:26                             Lunch with 4th Period Class       25 minutes lunch/10 minutes travel/bathroom/10 minute break

12:31 – 1:32                   5th Period                                 61 minutes

1:36 – 2:31                     6th Period Connection               55 minutes

2:35 – 3:30                    7th Period Connection               55 minutes

    

Connections

7:35 – 7:45                     Restroom Break                            10 minutes

7:45 – 8:25                     PRIDE  1st Period                     40 minutes

8:29 – 9:24                     2nd Period Connection              55 minutes

9:28 – 10:23                   3rd Period Connection               55 minutes

10:23 – 10:44                 Plan                                          21 minutes

10:44 – 11:39                 4th Period Connection               55 minutes

11:42 – 12:37                 5th Period Connection               55 minutes

12:37 – 1:36                   Plan/Lunch                              59 minutes

1:36 – 2:31                     6th Period Connection               55 minutes

2:34 – 3:30                    7th Period Connection               55 minutes

 

«  Car Riders released at 3:30 bell.

«  Bus Riders released at 3:35 announcement.

nt.

 

 

Address